5e Congres Geloof in Zorg op 3 oktober a.s.

11 sep.

De stichting Christenen in de gezondheidszorg organiseert al voor de 5e achtereenvolgende keer het congres “Geloof in Zorg!”

Met dit Congres willen wij christenen die in de zorg werken een plaats bieden waar zij inspiratie kunnen opdoen als professional èn christen. Die inspiratie biedt nieuwe inzichten en energie voor bewogen en deskundige zorgverlening. Bewogenheid met en barmhartigheid voor kwetsbare mensen, verleend door professionals die deskundig in hun vak zijn en blijven. Het congres is niet alleen voor zorgprofessionals die direct contact met patiënten en cliënten hebben, ook managers, beleidsmakers en andere ondersteuners zijn welkom.

De congressen voorzien in een duidelijke behoefte. De ruim 200 deelnemers hebben ook het laatste congres van 4 oktober 2013 met een 8 gewaardeerd.

Dit alles is reden voor ons om voort te gaan met de organisatie van het 5e Congres Geloof in Zorg.

Dit jaar is het thema:

'Geloof jij (nog) in de zorg?'

Juist in een tijd waarin in toenemende mate een beroep op extra inzet van professionals en burgers wordt gedaan is het erg belangrijk je bron van inspiratie blijvend te benutten. Is die inspiratie er nog of droogt de bron op?

Terug naar nieuws