Droomboek voor de koning

29 aug.

9 inspirerende dromen van bewoners van verpleeghuis De Wijngaard en woonzorgcentrum De Kuip opgenomen in het Droomboek voor de koning.

 

Wijngaardwensen opgenomen in

Droomboek voor de koning

Door de woongroepen van Wijngaard en Kuip is meegedaan aan 'deel jouw droom voor Nederland'. Het initiatief rond de inhuldiging van toen nog prins Willem-Alexander. Het boek is bedoeld als inspiratie voor de nieuwe koning.

De 300 meest inspirerende, verrassende en begrijpelijke dromen zijn gebundeld in het Droomboek. Daarin zijn negen dromen opgenomen die door bewoners van verpleeghuis De Wijngaard in Bosch en Duin en bewoners van De Kuip, woonzorgcentrum voor mensen niet-aangeboren hersenletsel, werden ingeleverd. Wijngaard en Kuip zijn beide onderdeel van Accolade Zorggroep.

De dromen gaan van ‘rust en vrede tijdens uw regering’ tot ‘dat we bij u mogen komen koffie drinken in Wassenaar’.  Ook de wens ‘veel wijsheid, Gods kracht en zegen toegewenst’ krijgt een plekje.

Het Droomboek wordt op 5 september op Paleis het Loo, overhandigd aan koning Willem-Alexander. Uiteraard is een aantal van de bewoners die hun wens hebben gedeeld, aanwezig bij de overhandiging.

Terug naar nieuws