Terugblik Seminar Zorg 2014

20 mei

Seksualiteit en Intimiteit in de zorg

Geachte relatie,

 

Afgelopen woensdag heeft u deelgenomen aan het Seminar Zorg, georganiseerd door Reliëf en Mennorode. Wij willen u hartelijk bedanken voor uw komst. Wij hopen dat u het programma als zinvol heeft ervaren en nieuwe input voor in uw werkveld heeft verkregen.

 

Terugblik

Foto’s van de dag vindt u hier.

De presentaties vindt u hier.

 

Oproepje

Wij zijn op zoek naar referenties van deelnemers voor de PR van het seminar volgend jaar. Indien u enthousiast over het gratis Seminar Zorg bent, zou u dan via een reply op deze e-mail willen aangeven waarom, inclusief uw voornaam (achternaam zullen wij i.v.m. privacy niet gebruiken) en zorgsector/bedrijf + plaats. Een paar regels is genoeg! Wij kunnen niet beloven dat uw referentie ook daadwerkelijk gebruikt wordt. Wij zullen ze sowieso doorsturen naar onze collega’s bij Mennorode en Reliëf. Alvast bedankt! Ook willen wij u hartelijk bedanken voor het veelvuldig invullen van de enquêtes.

 

Accreditatie

Het toekennen van de punten wordt uitgevoerd door Reliëf. Voor eventuele vragen kunt u bij Reliëf terecht (info@relief.nl). Zij zullen de punten zo spoedig mogelijk toekennen.

 

Nogmaals, hartelijk dank voor uw komst. Tot volgend jaar?

 

Met vriendelijke groet,

Roos Mannee
Commerciële zaken

 

Terug naar nieuws