Trainingswinkel Expertisenetwerk Levensvragen en Ouderen

10 aug.

Heeft u behoefte aan handvatten en inspiratie rond omgaan met levensvragen? Wij bieden trainingen en workshops in ondersteuning bij levensvragen.

Aandacht voor levensvragen is geen extraatje, maar vormt het hart van zorg en welzijn.

aantal trainingen wordt steeds uitgebreid.

Bekijk het trainingsaanbod en inschrijfmogelijkheid

In company

Alle trainingen en workshops bieden we ook 'In company' aan, op maat voor uw organisatie. Zeker als meerdere mensen in uw organisatie of regio willen deelnemen, is dit een voordelige optie.

Op maat

Heeft u een andere trainingswens dan beschreven in het aanbod, neem dan contact op met Alie Meyvogel. Wij denken graag met u mee en ontwikkelen desgewenst scholingsaanbod op maat.

Trainers

De trainingen van het trainingsbureau worden verzorgd door trainers met ruime ervaring met dit onderwerp. Trainers van vier organisaties van het Expertisenetwerk verzorgen de trainingen: het Humanistisch Verbond, Reliëf, Vereniging het Zonnehuis en Vilans.

Informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de Trainingswinkel? Mail alie Meyvogel, coördinator van het Trainingswinkel via trainingswinkel@levensvragen.nl of 030-2610454. Zij denkt met u mee over de resultaten voor uw organisatie en de beste vorm waarin u van het aanbod gebruik kunt maken.

"Ik ben geïnspireerd en heb concrete ideeën voor hoe ik het in mijn werk kan aanpakken. En ik heb collega's uit andere organisaties ontmoet, handig om later tips mee uit te wisselen!"

Terug naar nieuws