Verstilde woorden, teksten en liederen

04 okt.

Marinus van den Berg, vaste columnist van Zin in Zorg, heeft een nieuw boek geschreven

Niets is sterker dan stilte. Er zijn momenten dat er geen goede woorden zijn, momenten die vragen om stilte: niets zeggen, alleen kijken, een gebaar is genoeg.

Toch hebben mensen na een verlies vaak behoefte aan woorden, voor persoonlijke of gezamenlijke bezinning. Verstilde woorden van Marinus van den Berg is een verzameling poëtische teksten voor afscheid nemen, en voor de periode na de uitvaart. Zangeres Eva de Mooij heeft er acht omgevormd tot een verrassend muzikaal portret. Die staan als liederen op de cd bij het boek.

Een bundel voor wie een dierbare verliest. Ook voor wie avondwakes, uitvaarten en herdenkingsbijeenkomsten leidt, en voor uitvaartondernemers, ritueel- en rouwbegeleiders.

Marinus van den Berg is geestelijk verzorger/pastor in het regionale palliatieve centrum Cadenza te Rotterdam. Daarnaast is hij publicist over afscheid, rouw en zorg. Hij houdt tientallen lezingen en workshops per jaar.

Muziektherapeute Eva de Mooij treedt als zangeres op tijdens o.a. herdenkingsbijeenkomsten.

Verstilde woorden: teksten bij afscheid

Marinus van den Berg

m.m.v. Eva de Mooij

ISBN 978 90 259 0205 6

Prijs € 17,95

Verschijnt 23 oktober 2012

Op zaterdag 20 oktober wordt de bundel gepresenteerd in de Zwanenhof in Zenderen.

Teksten en liederen uit de bundel zullen ten gehore worden gebracht. Ook worden er een aantal workshops aangeboden over stilte en afscheid door Marinus van den Berg, Eva de Mooij, Daan Westerink, Riet Fiddelaers-Jaspers en Jacinta van Harteveld.

Voor meer informatie en kaartverkoop www.inspirerendleven.nl

Terug naar nieuws